Review: Rituals Good Luck Scrub

2016-11-02-12-05-24

Dit is één van de producten die in de grote Ritualsdoos zaten die ik voor mijn verjaardag kreeg. Deze bodycrub heb ik in dezelfde dag nog uitgeprobeerd en inmiddels ben ik er verslaafd aan. De deur is hemels en als ik deze scrub gebruik hoef ik geen bodylotion meer aan te brengen. Dus eigenlijk hoef je niet verder lezen- ren maar naar de dichtstbijzijnde Rituals winkel.

2016-11-02-12-05-34

Het is een suikerscrub die je twee keer per week kunt gebruiken. Dat doe ik stiekem wel vaker. Als ik mijn haar gewassen heb en de conditioner erin zit zet ik de douche uit. En ga ik scrubben. De geur die uit de fikse pot opstijgt is verrukkelijk- de hele oranje lijn ruikt naar zoete sinaasappel en cederhout. De scrub inmasseren en gelijk genieten van de geur. De huid is ook gelijk zijdezacht. Daarna lekker afspoelen en afdrogen. Er ligt dan een dun laagje olie op de huid. De olie trekt snel in.

2016-11-02-12-05-49

Even heb ik me afgevraagd waarom mijn droge en gevoelige huid zo goed tegen dit behoorlijk sterk ruikende spul kan. Daar ga ik mijn hoofd niet over breken. Gewoon blij wezen dat ik er geen jeuk van krijg. Overigens ben ik er na wat rondvragen achter dat een heleboel vriendinnen met een gevoelige huid met veel plezier producten van Rituals gebruiken.

2016-11-02-12-06-11

 

Na het scrubben hoef ik geen bodybutter meer te gebruiken. Mezelf droogwrijven ook niet- een beetje deppen voldoet. Daarna stap je heerlijk geurend in je schone kleding en voel je je lekker fris. Wat een fijne ervaring! Zodra mijn pot bodyscrub op is ga ik een nieuwe halen. Kost €19,50 en daarvoor heb je 375 gram.

4 gedachten over “Review: Rituals Good Luck Scrub

  1. Natasja

    Deze is zalig!! Heb dezelfde ervaring. Vind jij ook dat de Wasolie anders van geur is in deze lijn. Zit ook in de doos toch? Frisser en minder warm, dat is nou juist hetgeen zo verrukkelijk is aan deze lijn.

    Mijn huid reageert er ook heel goed O!

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

      Nee, ik heb een andere Ritualsdoos. Die wasolie ga ik ook maar eens kopen. Bijzonder toch dat onze gevoelige huidjes zo goed tegen deze producten kunnen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>