Review: Rituals Radiance Anti-Ageing Day Cream

IMG_20220907_105331

Deze dagcrème is de derde stap in de The Rituals of Namaste Glow collectie die ik als set kreeg. De booster vond ik ondanks de wat vettige substantie prima, net als het serum. Helaas vond ik de dagcrème veel te vettig. Misschien bewaar ik de restjes wel om te gebruiken als het straks weer eens guur is. Het zou best kunnen bevallen als mijn huid te lijden heeft onder echt winterweer.

IMG_20220907_105347

Er zit zo’n beetje alles in dat de huid zacht en gehydrateerd maakt en houdt. Zoals glycerine, bakuchiol en meerdere oliën. De crème is vast erg goed als je een hele droge huid hebt, maar ik had daar de afgelopen maanden geen last van. Inmiddels gebruik ik mijn vaste huidverzorgingsproducten weer en die doen mijn huid goed.

Nogmaals, ik denk dat de Rituals of Namaste Glow producten heel geschikt zijn voor mensen die een droge huid hebben. Dus ik kraak deze huidverzorging echt niet af. Maar voor mij is het op dit moment niet geschikt. Een pot met een inhoud van 50 ml kost €34,90.

IMG_20220907_111955

2 gedachten over “Review: Rituals Radiance Anti-Ageing Day Cream

 1. Linda

  Vind eerlijk gezegd, Rituals teveel ruiken..had laatst ook gehad van schoonzusje, heel lief, maar zat lavendel in en ik hou niet van die geur..mijn ma is er blij mee 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gelukkig kon je je moeder er blij mee maken. I vind ook veel Rituals producten iets te opdringerig ruiken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *