Review: Rituals The Ritual of Ayurveda Natural Dry Oil for Body&Hair

ptr ptr

Dit schattige flesje zat in een mooi Rituals pakket dat ik van het schoonzusje van een zusje kreeg. Alles is uit de Ritual of Ayurveda lijn is erop gericht de innerlijke harmonie en balans te herstellen.  Alles zal ik afzonderlijk testen, want als ik ergens niet tegen kan, wil ik wel weten waar dat aan ligt. Het eerste product is een droge olie die lekker snel intrekt en niet aan je kleding blijft plakken.

Het flesje ligt goed in de hand en is makkelijk te openen. De inhoud is goed te doseren. Een paar druppels op de hand, door wrijven verdelen en aanbrengen op lichaam en haar. Je zou denken dat een olie onmogelijk droog kan zijn, maar het trekt zo snel in dat ik de benaming helemaal begrijp. Na het aanbrengen kan je je direct aankleden en als je het met de handen voorzichtig op je haar hebt gesmeerd, geeft dat geen vet gevoel.

Geweldig spul dus. Dan is er nog maar één ding dat ik moet vertellen en dat is dat de geur nogal sterk is. Het ruikt naar zoete amandelolie en basilicum. Een bijzondere combinatie en ik moest toen ik het voor het eerst rook meteen denken aan kruidige amandelspijs. Het was even wennen, dat zeg ik eerlijk. Maar wat is het spul geweldig.  Een flacon met 100 ml Ayurveda droge olie kost €19,50.

4 gedachten over “Review: Rituals The Ritual of Ayurveda Natural Dry Oil for Body&Hair

 1. Myrna

  Ik heb hem ook. De geurzakjes voor tussen je kleding of beddengoed zijn heel fijn van deze lijn. Na een jaar ruiken ze nog steeds.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat leuk me een goed idee- want ik ben gek op geurzakjes. Die van Zwitsal zijn zo snel uitgewerkt, dat heeft geen zin.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>