Review: Rituals The Rituals of Dao Mindful Body Scrub

mde

 

De Ritual of Dao lijn van Rituals ligt niet meer in de winkels, dus ik zal de twee tubes die ik van een vriendin kreeg maar snel opmaken. Dat zal me geen moeite kosten, want ik ben dol op bodyscrubs. Vooral die van Rituals hydrateren goed zodat ik niet eens een bodylotion hoef aan te brengen n het douchen.

Dit product richt zich op balans- er zit witte lotus in en yi yi ren. Goed voor de hydratatie van de huid en het brengt kalmte. Dat kan ik altijd wel gebruiken. DE scrub brengt fijn aan en is niet al te vloeibaar. Het glijdt dus niet gelijk van je lijf af. Na gebruik ruikt is de huid lekker zacht en ruikt lekker, maar niet opdringerig.

Bodyscrub is een favoriet product en ik vind dat ik mijn huid vaker moet scrubben. Tegenwoordig ga ik niet meer iedere dag onder de douche dus is er niet al te veel kans op het uitdrogen van de huid. Inmiddels heb ik een aardige verzameling scrubs, dus ik wacht even met het enthousiast roepen dat ik de heilige graal op scrubgebied heb gevonden.

 

mde

2 gedachten over “Review: Rituals The Rituals of Dao Mindful Body Scrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>