Review: Rossmann Isana Pure Serum

IMG_20220914_135133

Sinds ik heb ontdekt dat er serums zijn die mijn huid Gied doen, koop ik links en rechts weleens een flesje. Mij zusje Emily nam er acht voor me mee toen ze bij Rossmann ging winkelen en ik ben nu bezig met serum nummer twee. Sinds een paar weken smeer ik ’s ochtends en ’s avonds een druppel Pure Serum op mijn huid. Eerst bracht ik maar liefst 2 of 3 druppels aan omdat het op het etiket staat. Maar blijkbaar zijn mijn druppels iets te royaal.

Het helpt trouwens als je dit serum aanbrengt nadat je wat (mineraal)water over het gezicht hebt verstoven. Heel weinig maar, want je hebt niet veel nodig om het serum sneller te laten intrekken.  Er zit trouwens hyaluronzuur, panthenol en glycerine in. Het maakt de huid zacht en zorgt voor hydratatie. Zeker als je een goede moisturizer gebruikt, is die ene druppel serum meer dan genoeg.

Je raakt er geen rimpel door kwijt, maar een huid die er niet uitgedroogd uitziet, geeft wel een fijn gevoel. Een beetje glow kan natuurlijk iedereen goed gebruiken. Ga ik dit product nog opnieuw kopen? Nee, ik zal uiteindelijk weer aan de hyaluronzuur van The Inkey List gaan. Dat is mijn heilige graal die net iets duurder is dan deze van Rossmann. Voor deze druppelflacon met een inhoud van 30 ml betaalde ik €3,99.

IMG_20220914_135111 IMG_20220914_135051

6 gedachten over “Review: Rossmann Isana Pure Serum

  1. Pippi Bericht auteur

   Het nuttigste advies is die spray. ls ik je een merk kan aanbevelen is dat toch The Inkey List, te koop bij lookfantastic.nl
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *