Review: Schaebens Luxus Maske

schaebensluxusmaske.1

Waarom ik niet vaker de tijd neem om een masker te nemen, snap ik ook niet. Want ik zit gerust urenlang te lezen of een spelletje op mijn iPad te spelen. Dat kan ik best doen met een laagje smurrie op mijn gezicht. Vooral als het geen ouderwets masker is dat keihard wordt. Vroeger gingen we mama altijd aan het lachen maken als zij, terwijl ze het altijd zo druk had met haar vijf kinderen en hun vader, met een soort gips op haar gezicht op een krukje in de badkamer zat.

Iets later kwamen de peel off maskers in de mode. Daarvan had ik nooit het idee dat ze voedden, maar het was zo leuk om te doen. Het afpellen van dat transparant geworden dunne laagje vond ik een fijne klus. Een keertje kwam mijn broertje binnen toen ik dat deed en hij schrok. Doet het pijn, El?, vroeg hij terwijl hij met zijn kinderhandje langs mijn wang streek. Met andere woorden: aan maskers heb ik de beste herinneringen en daarom moet ik ze vaker opbrengen. Misschien vindt het kind het dan leuk om me ermee te pesten.

Dit masker is één van de cadeautjes van Sonja die op haar blog extra veel aandacht besteedt aan de dingen waar veel vrouwen van boven de veertig mee bezig zijn. Dat is onder andere hun huid. De dagelijkse huidverzorging is erg belangrijk, maar ook een verwennerijtje kan geen kwaad. Zeker niet als het Schaebens Luxus Maske is. Toen ik de verpakking bekeek, moest ik een beetje lachen. Potverdorie, daar had ik toch twee porties vol met kostbare ingrediënten als goud, champagne, kaviaar en parels! En ik ben toch echt Paris Hilton niet- en ook in mijn dromen zou ik haar niet willen zijn.

schaebensluxusmaske.2

Dit speciale verwenmasker is geschikt voor ieder huidtype. Het belooft de microcirculatie te activeren, de huid te hydrateren en er fijntjes uit te laten zien en natuurlijk te zorgen voor een stralende teint. Er staat geheel ten overvloede nog eens bij dat dit masker een exclusieve verzorgingservaring oplevert. Geen wonder dat ik de verpakking met een bonzend hart openscheurde. Oei, dat rook dus echt naar champagne!

Als ik in plaats van goud witgoud denk, bevat dit masker speciale bestanddelen waar ik toevallig heel erg veel van hou. Parels staan net als een witgouden ring al een tijd op mijn verlanglijst en ik ben dol op kaviaar en champagne. In maskervorm heb ik dit allemaal dan eindelijk in huis. Deze heerlijkheden smeer je op je gereinigde gezicht en hals en laat de boel dan tien tot vijftien minuten zitten. De gel met talloze gouddeeltjes droogt iets in zodat je het gevoel hebt dat je gezicht een pudding met vel wordt. Sorry, dat klinkt niet zo chique, vrees ik.

Het best kun je onder de douche gaan staan als je het masker wilt verwijderen, want de royale laag die ik opsmeerde om de verpakking tot op de laatste ml te benutten, leek aardig bestand tegen warm water uit de kraan. Na mijn huid droog gedept te hebben, merkte ik dat mijn gezicht zacht aanvoelde. Wat een fijn product. En dat voor slechts €0,55 bij DM verkrijgbaar- je kunt er zeker twee maal mee doen, want je krijgt nog twee porties ook. Bij mijn volgende DM bezoek neem ik wel tien verpakkingen mee, want ik hou wel van dat luxe gevoel. Al neem ik er maar een kopje thee en een roze koek bij.

schaebensluxusmaske.3

2 gedachten over “Review: Schaebens Luxus Maske

 1. Sonja

  Hoi Ellen, dit is ook een van mijn favo maskertjes!
  Ja het is wel even wennen het eraf halen, maar moet zeggen je huid lijkt als herboren!
  Heerlijk! Als ik weer bij de DM kom neem ik wat mee!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is heerlijk spul, Son! Het ruikt ook zo lekker- echt een champagne geur. En ja, het helpt ook nog:)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>