Review: Sensai 38ºC mascara

dav

Deze zwarte mascara van Sensai heeft jarenlang op mijn wenslijst gestaan. Want ik heb namelijk een hekel aan waterproof mascara. Die is alleen te verwijderen met een oliehoudende remover en die irriteert mijn ogen. Maar af en toe is het erg handig om een mascara te dragen die niet uitloopt als ik in de stromende regen honden uitlaat.

Het fijne van deze mascara zou de manier van verwijderen zijn. Je hebt er geen speciale remover voor nodig, slechts warm water. Iets warmer dan je lichaamstemperatuur. Dat leek me wel wat en dus toog ik naar de parfumerie voor deze mascara waarvoor ik iets meer dan €28 neertelde. Niet niks, maar ik was erg benieuwd of het werkte.

Helaas vond ik niet dat de mascara een mooi resultaat opleverde. Kijk maar op de foto hieronder. Misschien iets beter dan niks, maar ik was er zeker niet van onder de indruk. Waterproof was ‘ie trouwens wel. Het verwijderen ging ook niet zo geweldig. Eerst deed ik dat met een wasbaar schoonmaakschijfje. De mascara leek te kruimelen, maar was niet makkelijk weg te poetsen. Er bleef nogal wat onder mijn ogen achter.

Dus nu gebruik ik heel veel warm water. Onder de douche is de mascara het best te verwijderen, want op deze manier stroomt de rotzooi netjes van mijn gezicht af. Wel moet ik eerst heel voorzichtig wrijven. Eindoordeel: zonde van het geld. Dus ga ik binnenkort een andere mascara proberen, eentje die hetzelfde belooft en toch een stuk goedkoper is.

btf

8 gedachten over “Review: Sensai 38ºC mascara

 1. Myrna

  Oh wat erg en dan 28 euro. Zal jij teleurgesteld zijn. Nooit meer dus.
  De essence Lash Princes mascara is heel fijn. Ik heb de waterproof versie en ben dik tevreden.

  Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Eerst maak ik deze van Sensai op en dan ga ik een soortgelijke uitproberen. Van Essence. Kost maar €3,59.

     Reageren
 2. Pearl

  Wat zonde van het geld. Ik moet juist waterproof mascara hebben voor mijn steile wimpers die ik altijd krul met een wimperkruller. De L’Oréal Double extension is mijn favoriet, nu heb ik de Paradise Extatic, ook heel fijn. Wel moet ik de waterproof mascara verwijderen met een 2-fasen reiniger, jammer dat je daar niet tegen kunt.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Mijn all time favourite is van Chanel, Inimitable. Vind ik te duur, dus ik koop meestal Essence, die leuke en goede Princess mascara’s. Voor echt slecht weer gebruik ik een waterproof mascara omdat ik niet rond wil lopen als Alice Cooper.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>