Review: Sunna Facial Water Spray

dav

Water uit een spuitbus terwijl het ook gewoon uit de kraan komt? Omdat ik het prettig vind om na het reinigen van mijn huid een fijne nevel over mijn gezicht te verstuiven. Want een hyaluronzuur serum trekt beter in op een iets vochtige huid.

Deze bij Action gekochte waterspray bevat geen mineraalwater. Zou dat een probleem zijn? Nou, ik heb deze spray al een tijdje in gebruik en dit water bevalt me uitstekend. Ranja leng ik aan met gewoon water en ik ben nog niet verkalkt van binnen. Dus ik zal dit product wel blijven gebruiken. Het is ook nog eens vrij goedkoop- ik betaalde €1,59 voor een bus met een inhoud van 300 ml.

6 gedachten over “Review: Sunna Facial Water Spray

  1. Cindy

    Goed om te weten dat ze dat ook bij Action hebben. Heb tijdje terug ingeslagen bij DM, want ook ik gebruik het voor ik hyaluron gebruik.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>