Review: The Inkey List Ceramide Night Treatment

sdr

Het leek me een aardig idee om eens een nachtcrème aan te schaffen en mijn keus viel op deze van The Inkey List: Ceramide Night Treatment. Hydrateert een droge huid en bescherm deze. Er zit van alles in dat bekend staat als hydraterend.

mde

 

Te gebruiken na het aanbrengen van een serum met hyaluronzuur en daarna hoeft er geen moisturizer gebruikt worden. Daar gaat het mis bij mij. Natuurlijk deed ik de eerste keer braaf wat er op de verpakking stond. Maar toen ik beneden zat, begon mijn gezicht toch wat te trekken. Toen ben ik gelijk naar boven gegaan om toch een laagje moisturizer te smeren.

De volgende dag zag mijn huid er goed uit, maar ik geloof toch niet dat dit product voor mij bestemd is. Dus ga ik de pompflacon opmaken en daarna hou ik het waarschijnlijk bij de serums die ik van hetzelfde merk heb. Het product is niet erg duur, maar ik vind €16,95 voor 30 ml net iets te veel. Dan maar een extra serum of olie.

dav

 

4 gedachten over “Review: The Inkey List Ceramide Night Treatment

 1. Linda

  Jammer hè, dat je er toch te weinig aan hebt.. je kan dan wel nog wel wat extra’s op smeren, maar dat is dan net te prijzig..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jammer hoor. Maar gisteravond ben ik begonnen aan een hyaluronserum van Rossmann. Dat is wat dikker en en toen hoefde ik geen moisturizer meer te gebruiken na het ceramide smeersel. Even in de gaten houden maar.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *