Review: The Inkey List Fulvic Acid Brightening Cleanser

mde

Twee en een half jaar geleden namen mijn vriendinnen flessen micellair water voor me mee toen ze in Duitsland hadden gewinkeld. Daar dacht ik zeker anderhalf jaar plezier van te hebben, maar blijkbaar ben ik zuiniger dan ik denk. Want pas nu ben ik bezig aan de laatste fles.  Tussendoor heb ik nog wel wat andere reinigers geprobeerd, maar niets werkt zo fijn als micellair water.

Zeker als het gaat om het verwijderen van oogmake-up. Daar blijf ik een micellaire reiniger voor gebruiken, maar daarna ga ik aan de gang met mijn nieuwste aanwinst, deze fijne van The Inkey List. Fulvic acid zit in turf. Toen ik dat doorhad moest ik wel even lachen, want ik dacht gelijk aan de veenlijken die er na zoveel jaren nog patent uitzagen. Maar goed, zoveel turf zal er wel niet in deze reiniger zitten.

Wat niet wegneemt dat het een heel goede is. Ook droogt het mijn huid niet uit. Het enige kleine nadeel is dat de substantie net iets te vloeibaar is. Voor je het weet druk je te hard op de tube en dan komt er iets teveel product uit. Maar goed, dat is dus een kwestie van goed opletten. Vooral ‘s ochtends ging het weleens mis omdat ik dan nog wat slaperig was. Inmiddels weet ik dat je niet meer dan de grootte van een erwt nodig hebt om je gezicht goed mee te reinigen.

Of mijn huid iets minder vaal aandoet? Tja, dat durf ik niet te zeggen. Wat als ik een tijdje een goede nachtrust heb gehad zie ik al verschil. Wel vind ik dat de reiniger goed werkt. Inmiddels ben ik ook groot fan van The Inkey List omdat op de verpakking zoveel informatie staat over het product. Er wordt verteld wat bepaalde ingrediënten voor je huid doen en op welke plek in de routine een product “hoort”.

Het is wel jammer dat The Inkey List voor zover ik weet alleen online verkrijgbaar is. Maar af en toe zijn er aardige aanbiedingen en ik heb dan ook al een flinke boodschappenlijst. Overigens is het geen duur merk. Voor deze tube met een inhoud van deze tube betaal je €12,45. Niet erg veel, maar ik hoop dat er nog een aanbieding komt voordat ik een nieuwe tube nodig heb.

mde mde mde

2 gedachten over “Review: The Inkey List Fulvic Acid Brightening Cleanser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>