Review: The Inkey List Glycolic Acid Toner

Soms denk ik niet zo goed na voordat ik iets koop. Pas toen ik dit product uitpakte, zag ik dat het voor de gecombineerde tot vette huid was. Hiervoor gebruikte ik een soortgelijke toner van The Ordinary. Hier zi 7% glycolzuur in en in die van The Inkey List maar liefst 10%.

Van grote poriën heb ik geen last en van meeëters gelukkig ook niet. Wel van fijne en een paar niet meer zo fijne lijntjes. Daar kan deze toner iets tegen doen. Ook maakt het de huid gladder en helderder. En soms heb ik toch wat glimmende plekjes in mijn gezicht. Dus toch gecombineerd, denk ik.

Ook deze toner die ik iedere avond gebruik, droogt mijn huid absoluut niet uit. Mijn gezicht voelt na gebruik lekker glad en fris aan. Er is niet veel verschil met het soortgelijke product van The Ordinary. Die is wel wat voordeliger. Wellicht koop ik daar nog een flacon van om te vergelijken.

6 gedachten over “Review: The Inkey List Glycolic Acid Toner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *