Review: The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser

sdr

Hyaluronzuur is een zeer populair bestanddeel. Het zit niet alleen in crèmes en serums, maar ook in haarverzorging. Sinds een maand gebruik ik een reiniger waar het ook in zit. Het werd mijn zoveelste Inkey List aankoop. Het is dan wel een cleaner, maar ik gebruik het nadat ik mijn make-up heb verwijderd met micellair water. Want dat is namelijk echt niet genoeg. Met een zeer kleine hoeveelheid reinig ik mijn huid dus een tweede keer.

Hyaluronzuur staat er bekend om dat het dekhuid goed hydrateert. Dat kan mijn huid wel gebruiken en daarom ben ik deze reiniger gaan gebruiken. Het werkt erg goed. Sinds kort gebruik ik geen foundation meer en dat ene druppeltje vermengde ik met die fijne moisturizer van Embryolisse. Dat houdt in dat ik een laagje vochtinbrengende crème mis, maar de reiniger met hyaluronzuur maakt het goed.

Dit is een product dat ik iedereen aan wil raden. Het is nogal wat: een reiniger die ook nog eens vochtinbrengend is. Voor een flacon met een inhoud van 150 ml betaald je meestal €11,45. Maar er `zijn vaak aanbiedingen en dan betaal je zomaar 2 euro minder bij lookfantastic.nl

InCollage_20220601_143400336

6 gedachten over “Review: The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser

 1. Linda

  Deze heb ik van jou en ben er nog niet uit wat t met mijn huid doet…ik hou er nl een trekkerig gevoel aan over, wat niet zou moeten..

  Reageren
 2. Myrna

  Wat een fijn spul hè. Ik heb nog nooit met zo veel plezier voor mijn huid gezorgd.
  Deze heb ik nog niet. Je maakt me nieuwsgierig

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>