Review: The Inkey List Hyaluronic Acid

mde mde

Als je producten van The Inkey List wilt gaan gebruiken is het wel handig dat je de Engelse taal enigszins machtig bent. Want zowel de tubes en flesje als de papieren verpakkingen staan barstensvol met handige informatie. In het Engels. Je kunt ook constant alles opzoeken, bijvoorbeeld op de lookfantastic.nl site.

Het leek me een goed idee om hyaluronzuur van The Inkey List aan te  schaffen om te zien of ‘ie net zo goed was als die van The Ordinary. Da blijkt zo te zijn, want ik zie en voel werkelijk geen verschil. The Ordinary verpakt het hyaluronzuurserum in een glazen flesje met pipet, The Inkey List stopt het in een plastic flesje, te openen door op de dop te drukken.

Inmiddels ben ik bijna verslaafd aan hyaluronzuur. Op mijn leeftijd verwacht ik niet dat ik er opeens jaren jonger uit ga zien, maar ik heb in ieder geval geen droge plekjes meer in mijn gezicht. Een gladde en gehydrateerde huid is natuurlijk wel iets om blij van te worden. Dus gebruik ik het spul twee maal per dag als ik na het reinigen wat bronwater op mijn huid heb aangebracht.

Van wat voor merk dan ook: ik raad het gebruik van een serum met hyaluronzuur van harte aan. Het hoeft ook helemaal niet veel geld te kosten. Voor dit flesje met een inhoud van 30 ml betaalde ik slechts €6,95.

mde mde mde mde mde

2 gedachten over “Review: The Inkey List Hyaluronic Acid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>