Review: The Inkey List Rosehip Oil

mde

The Inkey List is een ontzettend fijn huid- en haarverzorgingsmerk. Aan haarverzorging doe ik niet veel, maar ik ben bezig een mooie verzameling huidverzorging aan te leggen. Dat doe ik het liefst als er een aanbieding is en ik hoop maar dat lookfantastic.nl regelmatig acties heeft. Niet dat de producten duur zijn. Verre van dat, maar ik hou van aanbiedingen die ervoor zorgen dat ik wat meer producten aan kan schaffen.

Sinds het buiten wat kouder is en af en toe zelfs guur te noemen is gebruik ik deze rozenbottelolie. Deze subtiel geurende olie breng ik ’s avonds aan na mijn moisturizer. Slechts één druppel is voldoende voor mijn gezicht. Voorlopig gebruik ik het alleen in de avond en als het weer echt bar en boos wordt zal ik het misschien ook gebruiken in mijn ochtendroutine. D olie heeft een kleurtje, maar daar zie je bij mij natuurlijk niets van.

Voorlopig zal ik een tijdje vooruit kunnen met dit flesje met een inhoud van 30 ml. Omdat het ook goed helpt bij droge nagelriemen gebruik ik rozenbottelolie soms ook voor de nagelverzorging. Dit product kocht ik online bij www.lookfantastic.nl en het kostte me maar €7,95.

mde

3 gedachten over “Review: The Inkey List Rosehip Oil

 1. Linda

  Wel fijn dat dit werkt, bij je droge huid…ik hoef geen olie op m’n gezicht te doen, gelukkig alleen op lijf 😉

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Doen! Maar ga eerst even kijken of er ook iets goeds te koop is bij Kruidvat. Die hyaluronbooster is zo goed!
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *