Review: The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

dav

Deze organische, koudgeperste rozenbottelzaadolie is een geweldige huidolie die een doffe en droge huid een enorme boost geeft. Het is de fijnste olie die ik ken. Het product trekt snel in en doet wat het belooft.

Aangeraden wordt de olie ‘s avonds aan te brengen na het gebruik van op water gebaseerde serums. Omdat mijn huid erg droog is, gebruik ik de olie ook’ s ochtends. Dat doe ik door twee druppels olie toe te voegen aan de Natural Moisturizing Factors + HA gezichtscrème.

Deze combinatie heeft wonderen verricht. Mijn huid is nu goed gehydrateerd en voelt zacht aan. Je kunt wel stellen dat ik een groot fan ben van de producten van The Ordinary. Dat de prijzen heel schappelijk zijn maakt het helemaal mooi. Voor een pipetflacon met een inhoud van 30 ml betaalde ik €9,80.

mdemde

2 gedachten over “Review: The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>