Review: The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane

dav

Het eerste dat ik dacht toen ik dit product binnen kreeg was welke plant dan? Men had er net zo goed op kunnen zetten dat deze vloeistof vegan is. Dat was het ooit niet- er werden haaien voor doodgemaakt. Inmiddels wordt het gewonnen uit planten. Welke The Ordinary daarvoor gebruikt weet ik niet. Dat is jammer, want zoveel moeite hoeft het niet te kosten dat te achterhalen en het op de verpakking te zetten.

Squalaan komt voor in de huid. De jonge huid welteverstaan en dat betekent dat mensen van mijn leeftijd het uit een potje moeten halen. Uit een glazen pipetflesje. Hiermee kan de de vloeistof makkelijk aangebracht worden. Je kunt het als serum gebruiken, dus onder de dag- en nachtcrème. Zelf meng ik ‘s ochtends één druppel en ‘s avonds twee druppels door de moisturizer van The Ordinary.

In eerste instantie lijkt de squalaan wat vet, maar het trekt enorm snel in. Het is een goede basis voor de make-up. Inmiddels gebruik ik het al ruim vier maanden en ik ben er zeer enthousiast over.Wakker worden met een uitgedroogd gezicht is er niet meer bij. De lichte olie zal ik blijven gebruiken. Voor een flesje met een inhoud van 30 ml betaalde ik €7,95 bij de parfumerie.

2 gedachten over “Review: The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>