Review: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

dav

Eigenlijk heb ik geen last van wallen of donkere kringen onder de ogen. Maar wat er niet is kan misschien nog wel komen en daarom heb ik een oogserum gekocht. Van mijn favoriete huidverzorgingsmerk The Ordinary. De voornaamste bestanddelen zijn cafeïne en groene thee.

Ook dit product zit in een bruin glazen flesje met pipet. Het is dan ook erg makkelijk te doseren. Je hebt er trouwens erg weinig van nodig- met een hoeveelheid ter grootte van een erwt kan je beide ogen doen. De substantie is vrij dik en daardoor makkelijk in het gebruik. Ook trekt het lekker snel in.

Omdat ik geen wallen of donkere kringen heb kan ik geen spectaculaire voor/na-foto’s laten zien. En mijn rimpels zijn gewoon blijven zitten. Maar er werd dan ook niet beloofd dat ze zouden verdwijnen. In ieder geval is het fijn spul dat de huid rond de ogen verfrist. ‘s Ochtends en ‘s avonds breng ik het aan.

Dit oogserum zit in een flesje met een inhoud van 30 ml. Dat is heel veel voor een product dat na opening 12 maanden goed blijft. Het is dan ook het enige serum dat mijn huisgenoten ook mogen gebruiken. Zij denken misschien dat het een kostbaar goedje is, maar ik betaalde slechts €6,70.

mde mde

4 gedachten over “Review: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik ben er zeer tevreden over. Dit is het fijnste oogserum dat ik ooit gebruikt heb.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>