Review: The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

mde

Toen ik mijn huid nog reinigde met een melk gebruikte ik daarna altijd een tonic om de laatste restjes make-up te verwijderen. Nu maak ik al jaren gebruik van micellair water. Dat spul hoef je niet eens af te spoelen, maar dat doe ik wel. Met water. Daarna vernevel ik rozenwater over mijn gezicht en daarna ga ik aan de gang met serums, oogcrème, moisturizer en olie. Eigenlijk heb ik helemaal geen behoefte aan nog een tussenstap.

Maar sinds ik huidverzorging van The Ordinary gebruik, werd ik benieuwd naar de Glycolic Acid 7% Toning Solution. Toevallig keek ik afgelopen november op deciem.com. Het Canadese bedrijf doet niets aan Black Friday en geeft gewoon de hele maand 23% korting. De aanschafprijs van dit product is niet erg hoog, namelijk €8,70 voor een flacon van 240 ml. Maar toen ik er nog minder voor hoefde te betalen, bestelde ik maar direct een fles.

De vloeistof zou helpen tegen een doffe huid, donkere vlekjes en een onregelmatige huidstructuur. Het bevat onder andere 7% glycolzuur, aminozuren, aloë vera, ginseng en Tasmaanse peperbes. Aangeraden wordt dit product ’s avonds te gebruiken. Op de site van een parfumerie staat ook nog dat je het maar drie keer per week na het reinigen van de huid zou moeten aanbrengen.

Dat heb ik in het begin ook gedaan, want het is geen kinderachtig spul- het is de bedoeling dat je de volgende dag zonnebescherming gebruikt. Zolang ik iedere dag met een capuchon op loop die alleen mijn ogen en het puntje van mijn neus blootstelt aan de buitenlucht laat ik mijn SPF 50 nog maar even in het badkamerkastje liggen.

Sinds een week gebruik ik deze toning solution iedere avond, behalve wanneer ik The Microdelivery van Philopsophy gebruik. Speciaal voor dit product heb ik toch maar een pak gewone wattenschijfjes aangeschaft, want als je de wasbare variant gebruikt ben je binnen een maand door de toner heen. Vooralsnog reageert mijn huid ontzettend goed op deze nieuwe ontdekking van The Ordinary. Er treedt geen irritatie op en mijn huid ziet er zacht uit. Dit zal hoogstwaarschijnlijk een blijvertje zijn. Een aanrader dus.

4 gedachten over “Review: The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

    1. Pippi Bericht auteur

      Jammer! Tegen de tijd dat mijn fles bija leeg is ga ik ook even uitvinden of ik het spul zou missen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *