Review: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

mde

Het gaat erg snel met de huidveroudering, zie ik. Daarom heb ik een speciaal serum aangeschaft dat fijne lijntjes, rimpels en verlies van elasticiteit aanpakt. Er zit veganistisch hyaluronzuur en vitamine B5 in. Plus nog een hoop hydraterende en verzachtende ingredienten.

Iedere ochtend en avond gebruik ik het. Twee druppels zijn genoeg om mijn gezicht en hals mee in te smeren. De substantie is vrij dik en dat vind ik heel prettig. In het begin lijkt het wel of het de huid strak trekt en het plakt behoorlijk. Maar het trekt al snel in en meteen daarna gebruik ik de moisturizer met een drupje rozenbottelzaadolie.

Over dit serum ben ik zeer tevreden. Het is zuinig in het gebruik en ik voel dat het mijn huid gladder maakt. Ook is het makkelijk te doseren omdat het product in een glazen flesje met pipet zit. Voor 30 ml betaalde ik €6,80.

mde mde

5 gedachten over “Review: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

  1. Pippi Bericht auteur

   Het is geweldig spul! En die prijzen vind ik ook heel fijn.
   Mijn gezicht ziet er redelijk uit. Maar die nek! Echt zo kriput :(

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>