Review: The Ordinary Marine Hyaluronics

mde

Mijn huid is zo droog dat ik niet zonder een goed serum kan. Omdat ik zo tevreden  ben over de producten van The Ordinary besloot ik Marine Hyaluronics te kopen. Het zou helpen bij droogheid en het herstel van de huid. Dit superlichte serum is waterig en dus wat lastig aan te brengen met een pipet. Dus ik laat een paar druppels in de kom van mijn hand vallen en dan breng ik het snel en rijkelijk aan.

Dit doe ik ‘s ochtends en ‘s avonds als ik mijn huid gereinigd heb. Voordat ik de moisturizer en gezichtsolie aanbreng. Dit serum trekt snel in. Sinds ik het gebruik is mijn huid veel zachter en goed gehydrateerd. Ergens las ik dat het product nogal naar vis zou ruiken. Waarschijnlijk omdat men wist dat het serum een basis heeft van algen en andere uit de zee afkomstige ingrediënten. Maar ik had nergens last van.

Dit vegan product is een absoute aanrader. Het zit net als alle serums van The Ordinary in een mooi glazen flesje met pipet. Fijn te doseren dus. Ook dit serum is niet bepaald duur. Voor een glazen flesje met een inhoud van 30 ml betaalde ik slechts €6,80. Hoogstwaarschijnlijk zal ik dit product blijven gebruiken, want ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een serum.

mde mde

2 gedachten over “Review: The Ordinary Marine Hyaluronics

  1. Linda

    Dat je nu eindelijk de perfecte lijn voor je droge huid hebt gevonden, zo fijn…naar vis ruiken..hahahaha denk dat ze wel zo slim zijn om dat te voorkomen..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>