Review: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

dav

De komende tijd zal ik nog een paar producten van The Ordinary reviewen. Dit merk heb ik ontdekt toen ik wat rondstruinde in de webshop van Douglas. In eerste instantie viel ik op de verpakking- geen tierelantijnen. Het lijkt wel alsof het uit de apotheek komt. De glazen flesjes zijn voorzien van een pipet en de tubes zien er simpel uit.

Deze moisturizer gebruik ik als dag- en nachtcrème. De witte substantie is vrij dik, maar smeert erg goed uit. Je hebt er niet eens zoveel van nodig. De crème trekt snel in en omdat ik een droge en vochtarme huid heb, breng ik meestal een tweede laag aan.

Op de tube staat duidelijk vermeld dat het product zorg draagt voor oppervlakte hydratatie. Geen beloftes over ingrediënten die tot in de diepere lagen van de huid doordringen dus. Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zit er heel wat in. Allemaal spul dat hydraterend werkt. Gelukkig geen parfum.

Helpt het? Nou, ik ben erg enthousiast. Inmiddels gebruik ik deze crème al een maand en mijn huid ziet er goed uit. Dat komt vast ook door de andere producten van The Ordinary die ik in mijn badkamerkastje heb staan. Voor deze tube met een inhoud van 100 ml betaal je €7,70.

davdav

2 gedachten over “Review: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>