Review: The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

dav

Niacinamide (vitamine B3) en zink zouden zorgen voor een glad velletje, dus ik moest het hebben. Overigens geeft The Ordinary wel aan dat het niet specifiek geschikt is voor acne. Gelukkig heb ik daar zelf geen last van. Dus kocht ik dit pipetflesje met een inhoud van 60 ml om dit serum uit te proberen op mijn huid die alleen wat droog en oud is. Het kost €10,60, maar ik kocht het in november en toen gaven ze 23% korting.

Het heeft een tijdje geduurd voordat ik doorhad hoe ik dit product moest gebruiken. Na het reinigen van mijn gezicht verstuif ik er wat thermaal water overheen en dan breng ik gelijk een druppel hyaluronzuur serum aan. Nog voor het gedroogd is, komt er een druppel niacinamide + zink overheen. Moisturizer en squalane olie volgen al snel. Anders krijg je van die nare rolletjes.

Helpt het? Jawel, ik heb het gevoel dat mijn gezicht een stuk zachter en gladder is. Wel moet ik altijd zorgen dat ik genoeg vochtinbrengende crème en olie aanbreng, want ik merk wel dat mijn huid dat nodig heeft. Als ik alleen een hyaluronzuur serum gebruik is dat niet het geval. In de toekomst zal ik deze nieuwste aanwinst blijven gebruiken.

2 gedachten over “Review: The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

  1. Pippi Bericht auteur

   Er zijn ook crèmes waar de bestanddelen van de serums ook in zitten, maar ik heb begrepen dat
   het beter werkt als je alles apart aanbrengt. Het is zo gepiept hoor.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>