Review: Therme Hammam Shower Gel

IMG_20221116_161920

Als je de hele dag hebt liggen rillen onder een dekentje op de bank, is het een verrassing als uit de boodschappentas lekkere Therme doucheproducten komen. Toen ik me aan het eind van de dag een stuk beter voelde, ben ik meteen onder de douche gesprongen. Dat was genieten, want deze gel ruikt ontzettend lekker. Cederhout is één van mijn favoriete geuren , net als bergamot.

Wie liever een wat subtieler geurtje wil, moet dit product niet gebruiken. De geur is best sterk en dat bevalt me uitstekend. Het liefst had ik een half uur onder de iets te hete straal gestaan, maar dat doen we tegenwoordig natuurlijk niet meer. Het milde schuim droogde mijn huid niet uit en wie na mij gaat douchen, heeft geluk. Van die geur knap je namelijk echt op. Zou er ook een fijne bijpassende bodylotion zijn?

IMG_20221116_161900

IMG_20221116_161841

4 gedachten over “Review: Therme Hammam Shower Gel

 1. Linda

  Wat fijn dat je er zo van opknapte…snap dat je wel langer onder de douche had willen staan, ook daar kan je van opknappen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik hou de tijd niet bij, maar langer dan vijf minuten wil ik niet douchen. Ik wil het wel, maar doe het toch maar niet.

   Reageren
 2. Myrna

  Deze van Thermen ken ik niet maar cedarwood is heerlijk.
  Kan me voorstellen dat het heerlijk is als je niet lekker bent onder de warme douche met dit product. Daar kan je je echt beter van gaan voelen

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *