Review: Too Faced Shadow Insurance

dav

Een paar weken geleden kocht ik en mooi oogschaduwpalette van Olcay Gülsen. Daarmee ging ik wat experimenteren, maar ik merkte wel dat ik een oogschaduwprimer nodig had. Daarmee hecht de oogschaduw veel beter. Dus heb ik op Black Friday een tube Shadow Insurance van Too Faced gekocht. Daarmee werd het spelen met oogmake-up nog veel leuker.

Op de verpakking staat dat het de kleur van de oogschaduw intenser maakt en dat alles blijft zitten waar het zit. Minstens een etmaal lang. Nou, zo lang hoeft het van mij helemaal niet. Want ik slaap graag minstens zes uur per nacht. Maar alles klopt hoor: de oogschaduw brengt na dat dunne laagje vrijwel onzichtbare prut uit de prachtig lichtblauwe tube heel makkelijk aan.

Het blijft erg goed zitten- in mijn geval wel twaalf uur per dag. Want ik haal mijn make-up er af voordat ik ruim na het avondeten ga douchen. Dat verwijderen gaat trouwens ook goed en ik reinig sowieso mijn gezicht nog met een wascrème als ik onder een iets te warme waterstraal sta. Dit onmisbare product kocht ik voor €15,36 en er zit 11 gram in een tube.

dav

6 gedachten over “Review: Too Faced Shadow Insurance

 1. Cindy

  Deze is heel fijn inderdaad, fijner dan die van Urban Decay.
  HEb nu een tubetje van MAC in gebruik, ook die is top.

  Reageren
 2. Pearl

  Ik heb deze primer bij de Sephora gekocht en nog steeds in de verpakking zitten, want ik gebruik nog een primer van Urban Decay. Die lijkt maar niet op te gaan, haha! Hij werkt als een malle, hopelijk doet de Too Faced dat ook!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Op een dag is ‘ie op hoor- en dan zit er nog best veel in de verpakking. Is mijn ervaring. Die van Too Faced is erg goed!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>