Review: trend IT UP Super Strong Nail Hardener

dav mde

Deze nagelverharder werd voor me meegenomen uit Duitsland. Inmiddels ben ik dankzij de inhoud van de trend IT UP adventskalender fan geworden van dat merk. Vooral de nagelverzorging is heel fijn. De flesjes vind ik er leuk uitzien, maar ik snap wel dat er door de vrij brede hals veel zuurstof bij kan en dat zou ertoe kunnen leiden dat het product snel te dik wordt. Vooralsnog is dat niet het geval en ik gebruik het nu al meer dan een maand.

Eigenlijk vind ik nagelverharder een beetje tricky- de nagels -worden hard, maar vaak scheuren ze zodra ze een bepaalde lengte hebben bereikt. Mijn nagels verkeerden in een slechte staat toen ik met de nagelverharder en een nagelolie begon. Over die olie volgende week meer. Eindelijk beginnen mijn nagels weer aardig te groeien. En keihard voelen ze gelukkig niet aan. Aanbevolen wordt de verharder als kuur twee keer in de week aan te brengen.

Maar op de verpakking staat ook dat je het kunt gebruiken als base- en topcoat. Omdat ik iedere dag een ander lakje draag, breng ik zelden een topcoat aan. Maar altijd een basecoat . Deze van trend IT UP maakt de nagel goed glad zodat de kleurlak makkelijk aan te brengen is. De verharder is vrij dun van substantie en ik vind dat prettig. De lak blijft de hele dag terug zitten. Wat mij betreft verdient dit vegan product een flinke pluim. Voor een flesje met een inhoud van11 ml betaalde ik €2,25. Het is te koop bij DM in Duitsland.

2 gedachten over “Review: trend IT UP Super Strong Nail Hardener

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>