Review: Uriage Crème Lavante

sdr

Het is geen toeval dat ik meerdere verzorgingsproducten heb die in een blauw-witte verpakking zitten. Want de kleur blauw staat vaak voor (bron)water en ik hou van huidverzorging op basis van thermaal water. Het merk Uriage kende ik niet voordat ik op de site van Pharma Market ging kijken voor producten van een ander merk dat dezelfde kleuren gebruikt en ook thermaal water als eerste ingrediënt noemt.

Deze wascrème is geschikt voor de haren, het gezicht en het lichaam. Het is zelfs te gebruiken om kinderen te reinigen. Daarom verbaasde het me wel dat er parfum in zit. Het spul ruikt ook niet al te subtiel. Maar ik kan er gerust mijn haar mee wassen en het wordt goed schoon. Voor het gezicht kan het ook gebruikt worden en mijn lichaam droogt er niet van uit.

Het is dus echt iets om mee te nemen als je van huis gaat en graag je eigen producten wilt gebruiken. Maar dan zou ik wel een kleinere flacon nemen, want in die van mij zit een halve liter en dat is best veel. Op de site van de winkel die veel apotheekmerken verkoopt kan ik de wascrème niet meer vinden. Volgens mij heb ik er destijds ongeveer vijftien euro voor betaald en dat is prima voor zo’n veelzijdig product.

mde

2 gedachten over “Review: Uriage Crème Lavante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>