Review: Uriage Eau Thermale

mde

Als ik mijn gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds gereinigd heb spuit ik er wat bronwater op. Daarvoor heb ik altijd een paar grote spuitbussen in huis. Sinds een paar maanden gebruik ik thermaal water van Uriage, een merk dat ik ontdekte toen ik rondneusde op pharmamarket.nl.

De volgende stap is namelijk het aanbrengen van hyaluronzuurdruppels. Het wordt aangeraden ze aan te brengen op een vochtige huid, vandaar. En als ik ‘s nachts ben gaan slapen met nat haar besproei ik mijn coiffure ook omdat ik de boel dan wat makkelijker kan fatsoeneren.

mde

4 gedachten over “Review: Uriage Eau Thermale

 1. Linda

  Oh ja slapen met nat haar…brrrrr vond dat vroeger al verschrikkelijk…maar wel handig om dan op die manier weer de boel te fatsoeneren :)

  Reageren
 2. Myrna

  Heb ik ook jarenlang gedaan slapen met nat haar.
  En s ochtends gewoon in een staart of knot.
  Tegenwoordig was ik het s ochtends en laat het aan de lucht drogen. Maar wat weet jij veel van gezichtsverzorging.
  Je hebt ook veel spulletjes hè ?? Heerlijk hoor.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Toen ik nog lang haar had deed ik dat ook.Maar met mijn kortere kapsel gaat het niet.Met dit weer stap ik het liefst ‘s ochtends onder de douche. Drogen det het wel.
   Alle kennis over huidverzorging heb ik van internet. En ik koop nooit spul dat duur is.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>