Review: Uriage Xémose Moisturizing Lipstick

Een vochtinbrengende lippenstift? Welnee, dit is gewoon een lippenbalsem. Wel de fijnste die ik ooit uitprobeerde. Je iet dar er van alles in zit, mar geen wonderolie. Daarvan heb ik het idee dat ik er niet zo goed tegen kan. Over minerale olie en paraffine hoor ik weleens negatieve berichten, maar ik heb er geen last van.

Dit is de zachtste lippenbalsem die ik ooit heb gebruikt. Smaakt nergens naar en heeft ook geen geur. De stift is mooi schuin afgesneden en dat is erg handig als je de balsem netjes wilt aanbrengen. Dit product ga ik absoluut weer kopen als deze balsem op is. Voor de prijs hoef ik het niet te laten en ik heb er zeker €5 voor over.

4 gedachten over “Review: Uriage Xémose Moisturizing Lipstick

  1. Linda

    Dus eindelijk een goeie…als ie z’n werk goed doet is ie het wel waard…niks zo vervelend als droge lippen met velletjes.

    Reageren
  2. Myrna

    Of van die lippen balsem die korrelt aan de binnen rand. Zo’n vies gevoel. Deze moet je erin houden dan. Altijd fijn als je zo tevreden bent met een product toch ?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *