Review: Zarqa Hydra Dagcrème en Nachtcrème

Meestal heb ik het over 1 product, maar over de Zarqa Hydra dag- en nachtcrème heb ik dezelfde mening: het is hartstikke fijn dat het niet geparfumeerd is en dat er hyaluronzuur in zit. Het zou geschikt zijn voor een gevoelige en vochtarme huid en laat ik daar nou last van hebben.

Helaas krijg ik van die vieze rolletjes als ik mijn gezicht ermee insmeer. Eerst dacht ik dat het kwam door de Inkey serums die ik eronder aanbracht. Dus heb ik alle combinaties uitgeprobeerd, maar ik zag geen verbetering. Zonde van deze crèmes.

Nu gebruik ik de oude vertrouwde Embryolisse Lait-Crème Concentré weer. Misschien ga ik de Zarqa producten bewaren om in de zomer te gebruiken. Het zou. best kunnen zijn dat ze niet rijk genoeg zijn voor mijn huid. Daar heb ik wel vaker last van gehad. Dus over een half jaar weer een review!

4 gedachten over “Review: Zarqa Hydra Dagcrème en Nachtcrème

    1. Pippi Bericht auteur

      Zeker als je het in combinatie met enkele serums gebruikt. Waar ligt het dan aan? Aan de combi misschien?

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *