Uit de kast- stashfoto’s 154

2017-03-26 15.29.41 Vanaf volgende week zal ik de van Sonja gekregen lakjes laten zien. De lakjes op de foto heb ik grotendeels cadeau gekregen van mijn vriendinnen Elis en Anita. 2017-04-04 12.22.13 Drie lakjes die ik niet in mijn stash had- dat geloof je toch niet.  Het zijn prachtige kleuren die ik graag draag. 2017-03-26 15.30.03

Het Essie lakje kocht ik zelf. Voor de helft bij Etos. De twee schattige groene en blauwe lakjes werden speciaal voor mij meegenomen uit Indonesië.

4 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 154

    1. Pippi Bericht auteur

      Vanaf volgende week wordt het helemaal mooi- ik heb zoveel lakjes gekregen! Ja, ik geniet er nog steeds van.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>