Uit de kast- stashfoto’s 173

IMG_9622

Het zal geen nagellakliefhebber ontgaan zijn dat Catrice een nieuwe vaste collectie heeft. Alle ronde flesjes van de Ultimate Nail Lacquers zijn vervangen door kleinere, platte rechthoekige. In de flesjes van de ICONails collectie zit in plaats van 15 ml nog maar 10,5 ml. Maar de kwastjes lakken fijner en je kunt de gladde zwarte dop verwijderen om makkelijker te kunnen lakken met het geribbelde dopje eronder.

Er zijn 45 kleuren in de ICONails collectie uitgekomen, maar daar zitten veel “oude” kleuren bij. Toch heb ik alles gekocht, want ik heb een zwak voor Catrice. Dat de lak zonder topcoat 7 dagen blijft zitten, geloof ik niet. Trouwens, hoe goed een lakje blijft zitten, hangt voornamelijk af van de conditie waarin de nagels verkeren. Een dag vind ik goed genoeg.

Nu ben ik wel benieuwd wanneer er een aanvulling komt. Want ik mis een paar vrolijke gele tinten en deze blauwliefhebber neemt natuurlijk geen genoegen met een enkel lichtblauw lakje. Oh ja, op de flesjes wordt beweerd dat het hier gaat om gellak, maar dat is niet waar. Het is een gewone lak die best snel droogt en die je met een eenvoudige remover kunt verwijderen. De bijbehorende topcoat heb ik ook gekocht en daar zal ik ook snel iets over schrijven. DE ICONails lakken kosten €2,99 en voor de topcoat betaal je €3,99. Alles vooral nu halen, want er is een 1+1 aanbieding.

IMG_9623 IMG_9624 IMG_9626 IMG_9627 IMG_9628 IMG_9629 IMG_9630 IMG_9631 IMG_9637 IMG_9638 IMG_9639 IMG_9640 IMG_9641 IMG_9642 IMG_9643 IMG_9644 IMG_9645 IMG_9646

10 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 173

 1. Linda

  Zo heb je die allemaal, dacht eerst dat je een foto in de winkel gemaakt had! Mooi hoor..gaat jou voorkeur uit naar blauw?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Kruidvat en Trekpleister hebben regelmatig een 1+1 actie, dus koop ik de lakjes uit de vaste collectie voor de helft!
   Ja, als ik een nieuw merk wil uitproberen, neem ik altijd al eerste een blauwtint.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Lekker veel hè. Had ervoor gespaard. Twee maanden geleden kocht ik er 44 (1+1 hoor) en de laatste ontbrekende haalde ik afgelopen maandag.

   Reageren
 2. Myrna

  Niet generen, gewoon ervan genieten, ik zie een hoop mooie kleuren hoor. Je hebt gelijk nu mijn nagels zo slecht zijn chipt de lak al binnen 1 dag. Na een dag mis ik op de wijsvingers de lak van een halve nagel.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Precies- dat komt niet door de lak. Op mijn rechterhand houdt de lak niet goed, dus ik moet morgen weer lakken. Links zit alles muurvast.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>