Uit de kast- stashfoto’s 175

2017-09-05 14.59.47

Toen ik een uur geleden thuiskwam, was ik helemaal natgeregend. Maar ik ben wel onder andere een paar lakjes rijker geworden. Met een Alice Coopergezicht heb ik deze foto’s gemaakt.

2017-09-05 15.00.17

Bij Wibra stond weer een Coral collectie op de toonbank. Dit is de Trend Collectie die bestaat uit fraaie herfsttinten. Hele fijne lakken voor maar €1,29 per stuk.

2017-09-05 15.00.36 2017-09-05 15.01.27

Ook Essence verraste me met een nieuwe collectie. Ooit hield ik bij wanneer er iets nieuws aan zat te komen, tegenwoordig koop ik wat ik toevallig tegenkom. Links een streperig aanbrengende metallic lak, in het midden eentje met een matte finish en rechts zou een zandlakje staan. Maar waarschijnlijk heb ik niet goed geschud, want op het nagelwiel zie ik een mooie glanzende finish.

2017-09-05 15.01.40

6 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 175

  1. Pippi Bericht auteur

   Zeker pech! Maar ik had het er best voor over. Nu schijnt de zon weer. Nou ja, ik ben niet van suikergoed.
   xoxo

   Reageren
 1. Linda

  Leuk die Alice Cooper ogen hahahaha zijn ze goed die van de wibra, ik wist niet dat ze nagellak verkochten. En vind de lakken op een wiel vaak mooier aanbrengen dan op nagels.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wibra verkoopt Coral nagellak. Dat is een Pools merk waar ik erg enthousiast over ben. Met een goede basislak valt het gelukkig mee.

   Reageren
 2. Frida

  Oh, moet ook maar even langs Wibra binnenkort, vooral die linker vind ik heel mooi!
  Ben steeds zo druk met mn handen de afgelopen weken..mn nagels zien er niet uit. En dat terwijl ik momenteel bulk in de mooie nieuwe lakjes!
  Hoe is het eigenlijk momenteel met je zieligste vinger? Hm..ik zoek er wel even een berichtje over op, misschien is er een update over te vinden hier.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De lakken van Wibra zijn erg fijn. Hopelijk liggen ze er nog, want meestal zijn ze hier snel uitverkocht.
   Misschien geven al die nieuwe lakjes een extra reden om je handen lekker te verzorgen. Daar zullen ze zeker van opknappen,
   Mijn gewonde vinger heelt goed, maar ziet er helaas nog niet mooi uit. Maar dat geeft niet. Het is al fijn dat er niet geamputeerd hoefde te worden.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>