Uit de kast- stashfoto’s 176

IMG_0118

Het is bijna zover: ik heb op een paar lakjes na mijn hele nagellakstash laten zien. Dat ik daar zoveel artikelen voor nodig heb gehad, geeft wel aan dat ik waarschijnlijk iets teveel nagellak heb. Zal ik de komende weken aankopen doen om iets te kunnen laten zien? Dat is eigenlijk te gek voor woorden. Dus ik zie wel- als ik toevallig iets moois tegenkom, neem ik het wel mee.

Vandaag laat ik lakken zien die ik een paar maanden geleden kocht toen er ergens een fijne 1+1 aanbieding was. De Moon Rock collectie had ik in eerste instantie lekker laten staan, maar toen ze zo goedkoop waren, kocht ik alles dat nog in het rek stond. En het blijken verdorie hartstikke mooie lakjes.

IMG_0119 IMG_0120

4 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 176

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>