Uit de kast- stashfoto’s 177

2017-09-19 11.40.55

De lakjes die ik laat zien, heb ik vorige week cadeau gekregen. Nicoline schonk me een aantal prachtlakken en ze bracht ook twee lakjes mee die ze in bewaring had gekregen van Caroline en aan mij overhandigd werden. Wat een feest!

2017-09-19 11.54.21

Twee naamloze lakken van Lacquester. De linker noem ik Ariel, want de lak heeft iets zeemeerminachtigs. De donkerblauwgroene tint past goed bij het wat duistere verhaal van Han Christiaan Andersen. Het andere lakje deed me denken aan Assepoester,want in het echt is de lak grijs. Maar wel propvol glitter. Dan is Cinderella best toepasselijk.

2017-09-19 11.54.55

In mijn stash heb ik bijna geen indie lakken. Vrijdag kreeg ik deze van Envy Lacquer. Links Bespoke #2, rechts Pisces At Heart.

2017-09-19 11.55.38

Twee Ruby Wing lakken die van kleur veranderen zodra er zonlicht op valt. Dat hoop ik dit jaar nog een keer te kunnen testen met Conch Wait en Hello Sailor.

2017-09-19 11.56.09

Eurso Euro en Peace&Love&OPI mocht ik toevoegen aan mijn OPI verzameling.

2017-09-19 11.56.51

Plus een roze holo (64) van Nfu-Oh en een echt kerstlakje, Mommy Kissing Santa.

2017-09-19 11.57.20

Ongelooflijk dat ik deze twee nog niet had.

2017-09-19 11.58.10

 

Van links naar rechts: 257 (MNY/Maybelline), Luxury Cream (Makeup Revolution) en Queen (UMA).

Nogmaals hartelijk bedankt, Nicoline!

8 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 177

 1. Linda

  Zo mooie kleurtjes .weet je uit je hoofd, welke je nog niet hebt, zijn t ook oudere lakjes die je dan mist of alleen laatste collectie?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb een lijst gemaakt die ik altijd bij me heb. Soms mis ik oudere lakjes, maar de nieuwe collecties van Catrice en Essence heb ik meestal meteen.

   Reageren
 2. Linda

  Heb hier ook nog aantal oudere lakjes, misschien zit er nog iets bij, die nog niet hebt. Ik gebruik ze niet. Weet niet of je alleen hele ongebruikte wil of ook half volle..misschien kan je een lijst van welke oudere je mist, sturen, als je zou willen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb gisteravond ontdekt dat ik enkele antwoorden naar jouw mailadres heb gestuurd die hoogstwaarschijnlijk niet zijn aangekomen. Zo zou ik het fijn vinden als de plantjes bij jou mochten overwinteren.
   Ik mis wel een paar LE lakjes van Catrice en Essence- ik laat het je weten. Lief van je!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>