Uit de kast- stashfoto’s 197

1759F440-07FD-462B-9D16-F28657BC7000

Jawel, ik heb geen nieuwe kleurlakken meer om te laten zien. Dat komt voornamelijk omdat ik nog wacht op de 1+1 aanbieding die binnenkort vast komt. Want de nieuwe ICONails van Catrice staan op de verlanglijst. Er zit ook een mooie Lacquesterhaul aan te komen.

Hieronder staan de topcoats die ik heb. Die van Cult Nails (links bovenaan) heb ik nog uit de verpakking moeten pellen, want die had ik goed opgeborgen. Het is altijd mijn favoriete topcoat geweest. Gelukkig heb ik nu nog een navulverpakking van Lacquester. Gauw maar eens een potje zoeken om het in te doen. Eigenlijk gebruik ik niet zoveel topcoat omdat ik het weleens weglaat omdat ik toch maar een dag met een mani doe.

FC7B1F80-3E7C-4AAA-926B-61BFA8DAB618

6 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 197

 1. Linda

  Zo dat zijn er best wat! Vind het moeilijk welke nou altijd goed werken, ligt vaak ook aan de lak die eronder zit, vind ik.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het waren er meer dan ik dacht. Vreemd dat er geen Out the Door van INM bij staat. Van dat geweldige spul heb ik liters opgemaakt.

   Reageren
 2. Cindy

  Ik gebruik al jaren naar volle tevredenheid Seche Vite Fast Drying topcoat (of zoiets…)
  Koop deze altijd in grootverpakking. Topspul, beter is er niet, vind ik dan.
  Ben vorige week zo stom geweest om te denken dat de nieuwe topcoat van Catrice, Superdry Gloss Top Coat, niet bij jou op de foto, wellicht net zo goed zou zijn. Is ook uit nieuwe assortiment.
  Nou, had 3 euro net zo goed gewoon in de vuilnisbak kunnen gooien. De volgende morgen stond mijn dekbedstof in mijn nagellak geprint…
  Hou het wel weer bij SV :-)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Seche Vite heb ik ook eens geprobeerd. Erg goed spul, maar wat mij betreft net zo goed als INM Out the Door en dat koop ik meestal in lekker grote verpakkingen.
   Volgens mij moeten we die drogisterijtopcoats gewoon laten liggen. Zo goed als onze favorieten zijn ze toch nooit!

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik koop af en toe een topcoat om uit te proberen, maar uiteindelijk gebruik ik alleen Lacquester en INM Out the Door.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>