Uit de kast- stashfoto’s 199

6FE0FC97-C002-4359-A6A5-7DCA915DDB1F

Toen ik net verslingerd was geraakt aan nagellak, waren deze speciale topcoats van Golden Rose erg populair. Vanwege het fraaie scale effect, iets dat ze later flakies zijn gaan noemen. De collectie bestond uit minstens twaalf toppers en ik kwam er bij het swatchen achter dat ze niet allemaal anders waren. Dus heb ik de “dubbele” geruild.

Hieronder kan je zien wat het effect is over een laagje zwarte lak, Black to The Routes uit de ICONails collectie van Catrice. Of deze topcoats van Golden Rose nog te koop zijn, weet ik niet. Destijds hebben mijn vriendinnen ze op de Huishoudbeurs gekocht.

F115BA0B-64B8-4D0C-BB57-E22ABDBA9E43 05E6D18B-B65E-496E-BFA9-21371EB4F4A6

4 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 199

 1. Francien

  Heerlijk toch straks ook weer lakken!
  Mooi die topcoats.
  Straks nog mooier als je foto maakt met je lieveling erop!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   IK twijfel nog steeds of ik mijn linkerhand ga fotograferen, maar NOTD’s komen er sowieso. Met BAM erbij.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>