Uit de kast- stashfoto’s 220

ptr

Vorige week zondag zag ik mijn vriendinnen weer en toen ik naar huis ging was ik een tas cadeautjes rijker. Waaronder maar liefst vijf nagellakjes. De eerste die ik laat zien, is van Sally Hansen, de rest werd gekocht in Korea. Heel bijzonder om een vriendin te hebben die graag verre reizen maakt en dan nagellak voor me meeneemt.

ptr

Een feestelijk lakje van Sally Hansen. Van de Miracle Gel collectie had ik nog niks, dus ik ben erg blij met Terra-Coppa.

ptr

Deze kleur lijkt op mijn allereerste lakje, een blauwe van HEMA. De Koreaanse naam kan ik helaas niet lezen, wel zie ik dat het nummer 660 betreft.

ptr

Op de foto lijkt C303 veel lichter dan de paarsrode tint die ik op nagelwiel 231 zie.

ptr

COLOLAB heeft klaarblijkelijk meerdere collecties en dit flesje zier er natuurlijk schattig uit. Dat is de kleur, blauwpaars, ook.

ptr

CODE professionalverkoopt nagellak met Moomin figuurtjes op het potje. Dit is Lilla My en de lak is prachtig roodpaars.

8 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 220

 1. Pearl

  Leuk om nagellak uit het verre oosten te krijgen, ik ben heel benieuwd naar de swatches! Ik ga overmorgen naar Hongkong en hoop dan ook mooie nagellak te kunnen kopen…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hongkong! Ik weet zeker dat je het daar geweldig zult hebben. Er zal vast mooie nagellak te koop zijn. Ik wens je alvast een goede vlucht en een heerlijk verblijf.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>