Uit de kast- stashfoto’s 232

sdr

De laatste tijd komt er nog weinig nagellak binnen, maar ik heb toch wat om te laten zien. Inmiddels heb ik zoveel dat ik niet eens meer naar het dorp fiets als ik over een leuke nagellakaanbieding heb gehoord. Als ik toevallig in de buurt ben, ga ik wel even kijken, maar ik ga er niet op uit.

dav

Twee lakes van Etos, Into the Lake en Marrakech.

dav

HEMA lakken zijn altijd goed. Dit zijn meadow green en heavenly blue.

dav

Deze Hybrid Gel Set, nummer 02,  heb ik alleen gekocht omdat ik de lichtblauwe kleur zo mooi vind.

dav

 

my fortune cookie heet dit fraaie goudkleurige Essence lakje dat ik van een vriendin kreeg.

4 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 232

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *