Uit de kast- stashfoto’s 239

dav

Mijn vriendinnen hebben laatst heel veel spullen voor me gehaald toen ze in Duitsland waren. Nee, ze hoefden niet naar de nagellakschappen te lopen, zei ik heel stoer. Natuurlijk heb ik wel even in de DM webwinkel gekeken op de trend IT UP lakken de moeite waard waren. Maar ik ben mijn stashlijst kwijt en ik had geen zin om me de trap op te hijsen om boven te kijken waar ik lakken van dat merk heb bewaard.

Toen de meiden afzonderlijk mijn boodschappenlijstje afwerkten, kreeg ik te horen wat de buit was. En opeens zag ik een foto die me per WhatsApp was toegestuurd: er was 25% korting op een aantal nagellakmerken. Waaronder ANNY. Dat is een heel fijn merk dat altijd heel fraaie kleuren uitbrengt. Eh, misschien dan toch wel een ANNY lakje? Direct ontving ik filmpjes van het gigantische ANNY schap. Goed dan, ik koos twee hele mooie blauwe lakken uit. Ze zijn geweldig!

4 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 239

  1. Natasja

    Actie was al afgelopen, heb nog staan koekeloeren bij het schap. Heb mezelf ingehouden en dat ging me heel gemakkelijk af want de Sephora stond hoger op mijn wensenlijstje 😀 Wat een walhalla is dat!! Heerlijk geshopt en durf het niet te posten op IG, ze zullen wel denken wat een geldverspiller met de tas die ik ook in Praag had gescoord..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *