Uit de kast- stashfoto’s 24

image143-e1414485023110

Toen ik als verjaardagscadeau You’re So Vain van Color Club kreeg, ging ik gelijk even kijken welke lakjes ik al had van dat merk. Dat bleken er niet bijzonder veel te zijn. Maar ze zijn wel mooi en nu ga ik maar een beetje opletten of er nog wat moois uitkomt. De lakken zijn in Nederland online te verkrijgen, maar omdat mijn computer volledig in de war is, kan ik helaas heen links plaatsen. Het is niet mijn gewoonte om eenmaal gepubliceerde stukjes aan te passen, maar zodra het mogelijk is, zal ik het toch doen.

Alabaster, Art of Seduction, Charity Ball, Electronica, High Society, Ms Socialite

Alabaster, Art of Seduction, Charity Ball, Electronica, High Society, Ms Socialite

Object of Envy, Pardon My French, Pucci-licious, Sex Symbol, Sexy Siren, Soft As Cashmere

Object of Envy, Pardon My French, Pucci-licious, Sex Symbol, Sexy Siren, Soft As Cashmere

Sultry, Tru Passion, Uptown Girl, Velvet Rope, Wild Orchidee, You're So Vain

Sultry, Tru Passion, Uptown Girl, Velvet Rope, Wild Orchidee, You’re So Vain

9 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 24

 1. Sonja

  Nou jij hebt een mooie Color Club collectie.
  Ik zag er twee die ik zelf ook heb, maar verder een heleboel nog onbekende kleuren (voor mijn verzameltijd).
  Prachtig!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik denk steeds dat deze verzameling Color Club lakken zo klein is. Maar ik heb gewoon een belachelijk grote stash:) En ja, het zijn hele fraaie lakken.

   Reageren
   1. marjolein

    Het is inderdaad niet weinig. :) had je al swatches staan van de lakken met oude logo? Ik ga zo eens speuren. Ben wel nieuwsgierig.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Ne, ik heb die lakken nooit gefotografeerd. Maar ik kan wel een paar swatches maken hoor. Gooi ik ze wel op IG. Welke lakken wil je zien?

     Reageren
     1. marjolein

      Wat lief, maar heb ook al gegoogled. Superhandig! ik word thuis niet voor niks Leintje google genoemd :) en er zitten mooie lakken tussen! Je hebt een mooie balans tussen opvallend (felle kleur/glitter) en subtiel. Volgens mij is sex symbol je favoriet aan de hoeveelheid die eruit is te zien :)

     2. Pippi Bericht auteur

      Ik had het graag voor je gedaan hoor
      Sex Symbol was mijn eerste topper, dus die ging hard:)

     3. marjolein

      Dank je voor je aanbod, maar heb ze nu zo goed als allemaal op google gezien. Iig waar ik benieuwd naar was. Dat verklaart dat sex symbol zo leeg is :) mijn favoriete topper is de holografische microglitter van Claire’s. En van primark Angelica Ice Ice baby is ook mooi. Beide ook niet de grootste ramp met verwijderen. Is toch ook belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>