Uit de kast- stashfoto’s 240

dav

Wat vond ik het jammer toen de Op=Op Voordeelshops verdwenen. Net toen ik de lakjes van CF ontdekt had, want daarvoor ging ik naar die winkels. Maar sinds kort weet ik dat CF lakken online verkrijgbaar zijn, bij www.nailways.nl. Hoe ik dat weet? Nou, ik kreeg in het weekend een comment van Roosje van het bedrijf Nailways. Of mijn swatchfotos gebruikt mochten worden. En of ik wat lakjes wilde ontvangen om uit te proberen.

Krap een half uur geleden stond die fijne pakjesbezorger weer eens op de stoep. Hij vond het fijn dat ik de voordeur weer kon gebruiken hij overhandigde me mijn nailmail. Roosje heeft zich er niet met een Jantje van Leiden van af gemaakt. Allemaal mooie kleuren die er niet om bekend staan dat ze in twee dunne laagjes lakken. Wat een uitdaging! Morgen ga ik aan de slag en ik zal zes dagen lang een eerlijke review plaatsen.

De lakken zijn genummerd. Van links naar rechts: 102, 105, 108, 110, 131 en 133

De lakken zijn genummerd. Van links naar rechts: 102, 105, 108, 110, 131 en 133

8 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 240

  1. Natasja

    Ohhh wat leuk Ellen! Je hebt gewoon PR ontvangen! Geweldig!! Dat is nog een een leuke unboxing :-)
    Heel benieuwd naar de swatches!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>