Uit de kast- stashfoto’s 243

dav

Voordat ik besloot de trend IT UP adventskalender te nemen, heb ik even op YouTube gekeken. Daar zag ik een filmpje van een verongelijkte vrouw die zat te klagen dat er te veel nagellakken  in zaten. Nou, toen was ik om. Want ik had wel zin in een paar nieuwe lakken. Uiteindelijk ben ik dus zeven lakjes rijker en ik ben erg tevreden over de kwaliteit.

Er zit een lakje bij dat ik pas morgen ga dragen, maar de andere zes heb ik als NOTD gebruikt. Misschien ga ik van dit merk wel een paar mooie blauwe lakjes aanschaffen. Dat is mijn manier om van een onbekend merk toch wat te hebben- gewoon de blauwe uitzoeken. Vroeger had ik gelijk de hele collectie gehaald, maar inmiddels ben ik iets verstandiger geworden.

2 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>