Uit de kast- stashfoto’s 246

mde

Tegenwoordig koop ik zelden nagellak. Maar als iemand me aanbied voor me te gaan shoppen bij TK Maxx, kan ik geen weerstand bieden. Toch heb ik me ingehouden en ben ik uiteindelijk slechts drie kleurlakken van OPI en een base/topcoat van Orly rijker geworden.

dav

 

Van links naar rechts: Show Us Your Tips!, Closer Than You Might Belém en I’m Sooo Swamped!

4 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 246

    1. Pippi Bericht auteur

      Ja joh, ik heb al zoveel nagellak. En zo groot is die zolder van. mijn nagelakerfgename nou ook weer niet :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>