Uit de kast- stashfoto’s 247

mde

Sinds maanden heb ik geen nagellak meer gekocht. De twee Coral lakken hebben maandenlang in de archiefbak gestaan omdat ik eerst een stukje over meer dan twee nieuwe aanwinsten wilde schrijven voordat ik de lakken zou gebruiken. Dat is niet gelukt- vorige week heb ik ze toch gebruikt. Vanochtend ben ik even naar Kruidvat geweest omdat er een 1+1 aanbieding was en ik ben thuisgekomen met welgeteld vier lakjes.

mde

Wat had ik de Wonderland collectie graag compleet gehad. W06 en W07 vind ik zo mooi dat ik niet eens op internet wil opzoeken welke andere schoonheden ik gemist heb. Misschien maar eens naar Big Bazar gaan, want daar verkoopt men af en toe Coral lakken.

sdr

Tussen de lakjes met opvallende kleuren door draag ik graag iets dat wat subtieler oogt. Deze uit de More Than Nude collectie zullen vast sheer zijn, maar dat geeft niet.

mde

Graag had ik wat meer Catrice gekocht. Maar wat er lag vond ik niet mooi genoeg. Misschien dat ik later toch zwicht, want ik heb niet voor niets tien jaar lang alles van de vaste collectie verzameld. Het valt me op dat Essence veel vaker blauwtinten in de collectie heeft.

4 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 247

  1. Myrna

    Mooie aanwinst heb je gescoord.
    Ik koop bijna geen lakjes meer. Er was ooit een tijd kon ik niks laten staan maar nu wil ik alleen de Orly Bonder kopen.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *