Uit de kast- stashfoto’s 249

inCollage_20210717_130954937

Deze drie nude lakjes komen uit een graaibak. Er zat 50% korting op en dat betekent dat je bij het afrekenen goed op moet letten als je shopt bij het dichtstbijzijnde  Kruidvatfiliaal. Als ik geen zin heb om de kosten in mijn hoofd op te tellen, moet ik de kassabon meenemen en goed bekijken. Ook deze keer moest ik weer terug en ging ik de winkel uiteindelijk uit met drie losse euro’s.

Waarschijnlijk heb ik genoeg nudes, maar ik gebruik ze het liefst voor pedi’s, dus ik kan wel een kleine stash gebruiken. Die heb ik nu, dus ik denk dat ik ze nu wel in de winkel kan laten liggen.

inCollage_20210717_150037214

 

Deze lakjes heb ik inmiddels al gebruikt. Eind mei kreeg ik ze van een vriendin. Het merk Adapt kende ik nog niet, Casuelle en ArtDeco natuurlijk wel.

Nog niet eens zo lang geleden liet ik iedere week zien wat ik zoal gekocht had. Nu moest ik opzoeken wanneer ik voor het laatst mijn nieuwe aanwinsten had getoond. Eind oktober- het gaat dus goed met het weerstaan van verleidingen.

4 gedachten over “Uit de kast- stashfoto’s 249

 1. Pearl

  Ik controleer ook altijd de bonnetjes na mijn aankopen. Het komt regelmatig voor “dat de kassa niet alles juist heeft gescand” krijg ik dan te horen….

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jammer dat het moet hè. Dat was niet nodig toen het vorige team er nog werkte. Alles stond correct in de kassa en de lakjes in de graaibak kostten meestal maar een euro.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>