Uit de kast- swatches 155

2017-04-22 11.10.03

Voor de allernieuwste (drogisterij)lakken moet je niet bij mij zijn. Tegenwoordig ga ik niet meer bijna dagelijks rondneuzen of er nog wat nieuws is en ik wacht ook gerust nog een week tot er een fijne aanbieding aan zit te komen. Wie deze swatches mooi vindt moet rennen, want deze frisse kleurtjes vliegen de schappen uit, zeker nu er tot en met zondag een 1+1 aanbieding op alle make-up is bij Kruidvat.

Dit is de LE die ontworpen is door de Oostenrijkse modeontwerpster Marina Hoermanseder. Via Google heb ik opgezocht hoe haar kleding eruitziet. Veel outfits waarin je mij niet zult zien, maar de kleurtjes van haar lakken zijn vrij gewoontjes. En ik ben niet bepaald onder de indruk van de flesjes, ik vind ze er eerlijk gezegd nogal goedkoop uitzien.

2017-04-22 11.49.58

Fuchsia’s Flower heeft een fris zomerkleurtje. Net als alle lakken in deze LE heeft ‘ie een wat stroperige substantie en de volgende keer zal ik een paar druppels nagellakverdunner in de flesjes doen. Dit is trouwens wel een one-coater.

2017-04-22 11.50.03 2017-04-22 11.34.17

Nectarine Butterfly is in het echt veel minder oranje dan op de foto’s. Maar ook niet zo zacht als de kleur van een nectarine. Het is een echte zomertint, vind ik. Dit zijn 2 laagjes.

2017-04-22 11.34.21 IMG_6755

Drie keer heb ik foto’s gemaakt, maar iedere keer lijken mijn handen hartstikke geel. Het moet dus maar zo. Tot mijn blijdschap zit er ook een fraaie lichtblauwe lak bij. Het is een gewone crème, dus het zal me niets verbazen als ik er enkele dupes van heb. Dit zijn 2 laagjes Côte D’Azur-Flair.

IMG_6756 2017-04-22 11.11.11

Garden View is een lichte greige met een matte finish. Met matte lakjes heb ik een haat-liefde verhouding- het is mooi, maar binnen enkele uren worden de nagels toch wat vettig en dat staat niet zo fraai. De kleur is wel heel fijn en het is een one-coater.

2017-04-22 11.11.19

4 gedachten over “Uit de kast- swatches 155

 1. Pearl

  Eerlijk is eerlijk, ik ben niet onder de indruk van deze LE. Ik heb de collectie vandaag volledig genegeerd tijdens mijn nagellakhaul bij Kruidvat. Ik heb vandaag wel alle Essie nagellakken van m’n wensenlijst gehaald bij Kruidvat, I’m satisfied (voorlopig…)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Je hebt helemaal gelijk. Ik heb slechts 1 Essie gekocht, All the Wave. Verder nog een heleboel omdat ik een donatie van mijn man kreeg. Die lakken komen nog wel iangs. Het komende halfjaar, want ik heb heel veel nieuwe lakken.

   Reageren
 2. chucky1012

  Ik loop niet erg warm voor deze kleuren!
  Jammer dat je handen soms ietwat gelig eruit zien tijden het maken van sommige foto’s.
  Als ik slanker was geweest dan zou ik zeker de vrolijk gekleurde fashion van de fashiondesigner dragen ;-)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>