Verrassing

2017-07-28 18.39.40

Sinds de vingeroperatie kom ik nog minder vaak in de keuken dan ooit tevoren. Sinds kort zet ik de boodschappen weg en afwassen kan ik ook al. Natuurlijk maak ik weleens een snack voor mezelf, maar zelfs dat doet Ronald meestal. En koken doet hij met liefde. Ook op dagen dat we er bijna niet meer in geloven, stapt hij gewoon de keuken in om iets lekkers te bereiden. Op doordeweekse dagen gaan we na het avondeten gezellig Masterchef Australia kijken.

Gisteren had hij weer iets heerlijk bereid. Maar hij schept mijn bord altijd net een beetje te vol. Dus op een gegeven moment zit ik in mijn eentje aan tafel. Want de heren laten wachten, zou onzinnig zijn omdat ik heel langzaam eet. Zeker als ik eigenlijk genoeg heb. Dan ga ik zitten rommelen op mijn iPad terwijl ik af en toe een hap van mijn koude eten neem.  Dan let ik absoluut niet op wat er om me heen gebeurt.

Toen ik gisteren mijn bordje naar de gootsteen bracht, rook ik al iets lekkers. Jawel, tijdens het koken had Ronald zomaar een cake gebakken. ‘s Avonds, tijdens het kijken naar een spannende Netflixserie, kreeg ik opeens een stuk van die cake voorgezet. Zoals altijd het knapperige kontje. Het was weer voortreffelijk gelukt. Wat bof ik toch met een man die af en toe met zulke verrassingen komt.

10 gedachten over “Verrassing

  1. Pippi Bericht auteur

   Geen idee. De binnenkant was heerlijk sponzig en de buitenkant krokant. De perfecte cake dus.
   xoxo

   Reageren
 1. Linda

  Zo wat heerlijk, zo’n man die kookt en ook nog bakt en nog lekker ook!! Das wel heel bijzonder, hoor! Zou Mika t van m erven?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Eigenlijk zou hij een heleboel kleine cakejes moeten maken! Ik ga maar eens bij de kringloop kijken voor kleine (brood)vormpjes.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>