Weeklegging

2017-07-31 11.51.04

We hebben hier echt wel momenten dat we er doorheen zitten hoor. Iedere dag zonder BAM is even met een groot gemis. Gelukkig hebben we veel steun aan een heleboel lieve mensen. Die bevinden zich niet letterlijk om ons heen, maar ze staan altijd klaar met opbeurende woorden en een al dan niet virtuele knuffel. Onder die mensen zitten natuurlijk hondenliefhebbers, maar ook echte kattenmensen. Ook zijn er lieverds die sterke hondenrassen niet tot hun persoonlijke favorieten rekenen, maar die een zwak voor ons kleine prinsje hebben.

Iedere week lees ik de weeklegging die Tamara op Inspirational Cardreading plaatst. Nee, dit is geen weekhoroscoop voor mensen die houvast zoeken, maar afgescheept worden met een algemeen verhaaltje dat op iedereen met hetzelfde sterrenbeeld slaat. Iedere week legt Tamara drie kaarten en daarbij denkt ze aan haar lezers. Ze vertelt ook echt niet wat er gaat gebeuren, maar legt uit wat de kaarten haar vertellen.

Mij geeft dat kracht, want ik weet heel goed waarom bepaalde woorden vaker terugkomen. Overigens ben ik niet de enige die blij wordt als er weer een nieuwe weeklegging geplaatst is. Wat mij zo raakt,is dat in de uitleg ervan uit wordt gegaan dat je open staat voor veranderingen. Dat je om je heen het liefst mooie dingen ziet en positief in het leven staat. Daarom kan ik me niet voorstellen dat nekjes geïnteresseerd zijn in Inspirational Cardreading. Die houden zich liever bezig met de negatieve dingen die ze om zich heen zien.

Nou zal wel geen enkel nekje dit lezen, maar ik zou graag willen zeggen: omarm het positieve. Liefde is zoveel mooier dan haat. Verdiep je in zaken die je echt blij maken, hou je niet bezig met het opkloppen van haat. Vanaf nu zal ik jullie niet meer betichten van domheid. Wel van angst en onwetendheid die verlammend werkt. Als jullie niet kunnen accepteren wat niet in jullie straatje is, bevinden jullie je op een hellend vlak. Leugens vertellen om schade aan te richten kan nooit goed zijn voor je karma.

Mijn week begint als ik op maandagochtend lees wat de weeklegging me te vertellen heeft. De woorden geven me een zetje in de goede richting. Want ik ga echt niet veranderen omdat het in de uitleg staat. Welnee, daar ben ik al lang mee bezig. Maar er zijn weleens tegenslagen die me het gevoel geven dat ik vecht tegen de bierkaai. Don Quichot met zijn windmolens, David tegen Goliath of Calimero tegen de grote wereld- maar ik laat me niet kleiner maken dan ik fysiek al ben. Na de woorden voor deze week kan ik er weer helemaal tegenaan.

14 gedachten over “Weeklegging

 1. Linda

  Fijn dat je er de kracht uit haalt..is ook belangrijk om niet in het negatieve te blijven en ook de mooie dingen te zien..valt alleen niet altijd mee..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat is zo. Maar ik kan heel goed dagdromen en mijn aandacht op iets anders richten. Dat houdt me in barre tijden overeind. En ik heb een leuk gezin hè.

   Reageren
 2. Linda

  Maar wat ik me nu afvraag, is deze weeklegging persoonlijk voor jou of meerdere mensen die ze persoonlijk kent of voor alle lezers..want een week horoscoop is idd voor iedereen die dat sterrenbeeld is..ik kijk daar nooit naar, want klopt meestal voor geen meter, maar als ik kijk naar de beschrijving over m’n sterrenbeeld op een speciale site, klopt t wel hoe ik als persoon ben..ik doe daar verder niks mee, maar vind t wel apart om te lezen..begrijp je wat ik bedoel?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is voor alle lezers- Tamara “vraagt” om de juiste kaarten voor de mensen die haar site bezoeken. En jawel ik ken een paar lezers die er allemaal uithalen wat zij nodig hebben. Ooit las ik ook horoscopen. Tot ik besefte dat het ook zou gelen voor een zusje die heel anders is dan en dat enge schoonzusje :)

   Reageren
   1. Linda

    Mijn vriendin is magnetiseur en alternatieve therapeut en werkt in principe ook zo, met die gave..er is meer tussen hemel en aard ;)

    Reageren
     1. Linda

      Ja, elke week..heb ik o.a. ook nodig om t allemaal een beetje te behappen..heerlijk is het..m’n moeder gaat ook voor haar duizeligheid en heeft er ook baat bij. Is als zoveel dingen niet tastbaar, maar werkt wel.

 3. Tam

  Hoi lieverd

  Wat was het vandaag druk op mijn website Hihi. Kwartje viel pas toen ik net je website opende.
  Dank je dat je kracht uit de Weeklegging haalt. Daar is deze ook voor. Mijn intentie is voor iedereen die oo het pad van IC komt en ik vraag om een boodschap zodat we in onze kracht kunnen staan vol liefde en vrede. Klinkt zweverig maar je weet hoe dit voelt.

  Enige wat ik wil betekenen met de Weeklegging is ren boodschap van kracht meegeven
  Enge voorspellingen doe ik niet en nare vermoedens zal ik nooit ontmoedigend vertellen. We hebben immers alleen ons hart en onze eigen kracht.

  En lieve Ellen. Ik voel zo met je mee. Een paar jaar geleden moesten wij als familie wachten. Wachten op bericht van ook iets heel pijnlijks. De tijd stond stil, elke dag verstreek de tijd zo traag, iedereen leek verder te leven. Overal hoorde ik mensen meningen uiten over het gebeuren. En wij zaten in het vacuüm van wachten en het voelen van enorm ongeloof en gemis.
  Dus ik denk aan jullie. En wens het allerbeste.
  Knuffie. X

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dank je wel voor de weekleggingen- ik ben zeker niet de enige die er kracht uit put.

   Wat lijkt de situatie die je beschrijft op die van ons. Ik hoop dat jullie pijn inmiddels wat verzacht is. Het slijt niet, het gaat niet over, maar op een gegeven moment kan je erover praten zonder dat je emoties aan de haal gaan met je. Ik schrik een beetje van de zin over de meningen die men uitte. Dat is toch vreselijk?

   Reageren
   1. Tam

    Ja vond ik wel. Daarom distantieer ik mij van kranten en nieuws en andere bronnen waar mensen feiten verdraaien Hhaha lees ook verjaardagen en andere feestjes waar veel nekjes types komen Ahhaha.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Ik ga stoppen met het lezen van de Daily Mail. Oei, wat een stemmingmakerij! En altijd artikelen waarvan ik heel beroerd word. Zoals mensen die geld krijgen om een rechtszaak aan te spannen omdat ze de tweede naam van hun kind weg willen poetsen omdat er inmiddels een Beruchte Brit is die de voornaam ten schande maakt.Hier zakt je brtoek toh van af? Of het waar is, zou ik trouwens niet durven beweren hoor.

     Die rotnekjes zijn toch overal hè

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>