Wind en regen

2017-09-08 08.37.42

Kijk nou toch eens op Buienrader, mopperde Ronald toen ik na een betrekkelijk korte wandeling terugkeerde met een kletsnatte Blaze. We waren op stap gegaan in de regen en voor deze keer nam ik een paraplu mee. Dat loopt niet handig met een riem en een niet bepaald ergonomisch gevormd regenschermhandvat in de rechterhand. Maar ja, ik wilde niet alleen mezelf, maar ook mijn geliefde Blaze beschermen tegen het steeds enthousiaster vallende hemelwater.

Blaze maakte een einde aan de kwelling van lopen op laarzen die niet waterbestendig bleken door onverwacht op het trottoir te poepen en na het koekje de richting van ons huis op te kijken. Vooruit dan maar. We halen het wel weer in. En als het onverhoopt hartstikke koud wordt, heeft de halve husky geen excuus. Thuis werd Blaze lekker drooggewreven met de grootste handdoek in huis en daarna kon hij eten. Op Buienradar staat dat het rond half 12 droog is, verzuchtte Ronald. Verdomd als het niet waar is. Toch die app maar eens downloaden.

6 gedachten over “Wind en regen

  1. Pippi Bericht auteur

   Terwijl ik zat te tikken, brak de zon door. Net wilde ik mijn jas aantrekken om wat boodschappen te gaan doen en toen meende ik onweer te horen! Maar ik zit met een oortelefoontje in te bloggen, dus misschien heb ik me vergist. Maar toch ga ik straks met een paraplu naar buiten.
   Fijn weekend, lieverd! xoxo

   Reageren
 1. Linda

  Nou wat een hoosbui..nou buienradar zit er ook vaak naast, hoor, maar deze bui zal er denk ik wel opgestaan hebben. :D hier gaat t nu ook ook donderen.

  Reageren
 2. Cindy

  Ach, beetje regen smelt je niet van ;-)
  En mij zul je niet horen mopperen, dankbaar dat ik in een land woon waar we geen orkanen zoals Irma hebben.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>