Zegeningen 154

IMG_5802

Het leukste van de afgelopen week was natuurlijk het bezoek aan mijn moeder. Het gaat goed met haar. Ze is wat minder snel vermoeid en het eten smaakt haar weer goed. Dat is belangrijk hoor. We moeten echt vaker naar haar toe gaan. Dat doen we het liefst met het hele gezin, maar het kind moet doordeweeks naar school en mijn man heeft maar twee weekenden per maand vrij. Als hij niet overwerkt, want dat komt behoorlijk vaak voor.

Dat lijkt me voor hem vermoeiend, maar hij doet het graag. Omdat hij wil dat het op de zaak goed verloopt en hij hoeft het ook niet voor niks te doen natuurlijk. Als het kind dit jaar zijn diploma haalt gaat hij naar mijn oude school. Dan moeten we voor het eerst sinds jaren boeken aanschaffen en hij heeft ook een laptop nodig. Echt, ik snap niet hoe mensen met een groot gezin het doen.

De rest van de week is er weer lekker met BAM gewandeld. We gaan graag samen weg met hem, maar ik moet ook alleen met hem op pad. Dat is voor hem een stuk minder gezellig, maar het kan niet anders. BAM boft sowieso dat zijn vader ploegendiensten draait, want als hij een van 9 tot 5 baan zou hebben kon hij alleen in het weekend mee. Nu heeft BAM veel vaker gezellige wandelingen en kan hij lekker met zijn vader ravotten.

Fijne week!

IMG_5803

4 gedachten over “Zegeningen 154

 1. Natasja

  Krijg het koud als ik BAM in het water zie staan!
  Wat ontzettend fijn dat het goed gaat met je moeder, haar eetlust terug, wat wil een mens nog meer..
  Een onregelmatig rooster heeft idd z’n voordelen. Vanmiddag sinds tijden met Albert geluncht id stad, zo leuk!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik snap het niet dat hij zo graag dat koude water in loopt.
   Een Indo zonder eetlust…… Dat is echt heel erg hoor.
   Heerlijk samen lunchen lijkt me erg gezellig.Geniet van die momenten samen.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Uiteindelijk kunnen wij veel vaker samen met BAM de hort op. Ik ben ook zo gelukkig dat het beter gaat!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>